Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Despre noi – Cuvânt înainte

„ Este un proiect născut din pasiune. La început a fost dorința de a cunoaște cât mai amănunțit toate aspectele domeniului. Astfel, cunoștințele acumulate în perioada de ucenicie au prins bine , practic au prins roade pentru că peste ani visul l-am transformat în realitate. Am plecat la înființarea fermelor de reproducție și creștere de porci, în prezent având o experiență vastă în domeniu și am continuat cu reinvestirea profitului realizat pentru extinderea acestor ferme. În paralel am conceput proiectul actual, cel al abatorizării și carmangeriei sub brandul BISTRIȚAN – bucate adevărate structurat așa cum doream eu.

A trecut ceva vreme până când toți factorii necesari unui proiect de mare anvergură s-au conjugat. Suficientă libertate de creație, suficient de mult timp care sa fie alocat infrastructurii, suficientă maturitate în prezentarea riscurilor de piață și, nu în ultimul rând, suficiente resurse financiare.

Și munca a început acum aproximativ 2 ani . Încet, dar sigur, s-a conturat, a prins consistență și s-a născut proiectul.

Satisfacția mea majoră în acest proiect provine din modalitatea în care este configurat, având o strategie de bricare, marketing și vânzare stabilită în colaborare cu firme de prestigiu iar informația am dorit să ajungă la dumneavoastră prin intermediul acestui site, putând fi găsită la un click distanță. “

Managerul general

Considerând ca bucuria trebuie împărtășită,

Vă invităm să vizitați magazinele noastre de prezentare și vânzare, pentru a savura gustul bucatelor adevărate.

Bistrițan angajează!

Vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică ?
Ești responsabil și dispus să înveți lucruri noi ?
Ai spirit de observație și ești orientat spre nevoile clientului?

Alege să faci parte din echipa noastră!

Calitatea produselor!

Ingrediente atent selecționate

Ne dorim ca produsele noastre să se diferențieze prin atenția acordată ingredientelor. Tocmai de aceea, le alegem cu grijă astfel încât gustul să fie unic.

Mediu de procesare modern

Aparatura de ultimă generație și tehnologiile actuale din fabrica de procesare sunt gândite să ajute la îndeplinirea standardelor pe care Bistrițan dorește să le respecte.

Personal calificat și experimentat

Zilnic investim atât resurse materiale, cât și financiare pentru ca personalul nostru să fie pregătit pentru a face față cu brio tuturor cerințelor din partea clienților și din partea dezvoltării tehnologice.

De ce să alegi produsele BISTRIȚAN?

Pentru că la noi, CARNEA chiar este ingredientul principal!
Vrei să te convingi?
Încearcă acum!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.